Truca'ns al 977 760 166

AVÍS LEGAL

Titularitat del web

La Ràdio Alcover, amb seu al Carrer de les Rodes s/n Hort de Sant Antoni 43460 Alcover (Tarragona), és el titular del web alcoveradio.cat i el posa a disposició dels usuaris a fi de difondre serveis radiofònics.

Propietat intel·lectual dels textos i imatges

Tot el material (textos, imatges, interactius i material audiovisual) que forma part d’aquest lloc web és propietat d’Alcover Ràdio, i pot estar protegit, a més, per drets d’autor o de reproducció per part d’altres propietaris de copyright: els fotògrafs i els autors.

Alcover Ràdio permet la reproducció, amb fins no comercials, dels textos no signats, sempre que se’n respecti la integritat i es citi expressament la font i la URL: “Web d’Alcover Ràdio, http://www.alcoveradio.cat”.

Els textos signats no es poden reproduir sense autorització expressa de l’autor/a i en cas d’utilitzar-ne una citació, caldrà fer constar el nom de l’autor/a, a més de la referència del web.

La reproducció i distribució pública dels continguts del web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense autorització expressa d’Alcover Ràdio, queda específicament prohibit.

La ràdio agraeix aquells altres ràdios, entitats, mitjans de comunicació o particulars que difonguin aquest web i en facin un enllaç des dels seus webs respectius, preferiblement a la pàgina principal, i n’estarà reconegut si comuniquen l’establiment de vincles al correu electrònic radio@alcover.cat.

Ús del web

La responsabilitat de l’ús del web recau en l’usuari.

La ràdio vol fomentar la participació dels usuaris amb aportacions d’opinions. Tanmateix, en aquells apartats on es publiquin opinions o materials aportats voluntàriament pels usuaris, la ràdio es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat humana.

Protecció de dades de caràcter personal

A diversos apartats del web hi ha formularis a disposició dels usuaris. El formulari sol·licita als usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms i correu electronic.

Aquestes dades no s’integren en fitxers de cap mena. D’igual manera Alcover Ràdio garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, i la no cessió a tercers en cap circumstància, sense autorització expressa dels interessats.

Per l’exercici dels drets d’accés, rectificació o cancel·lació, previstos a la Llei 15/99, LOPD, l’interessat pot adreçar-se a:

Alcover Ràdio
Carrer de les Rodes s/n Hort de Sant Antoni, 43460 Alcover (Tarragona)
Tel. 977 760 166
radio@alcover.cat