Truca'ns al 977 760 166

Alcover també lluita contra el càncer

Alcover també lluita contra el càncer

Alcover, com cada any, se suma als actes de la Marató de TV3 amb diferents propostes i activitats populars i sobretot amb molta dosi de solidaritat.

Aquest 2018, la Marató se centra en el càncer: la  primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Estem parlant d’una realitat que, malauradament, segur que a molts de nosaltres ens ha tocat de ben a prop..

I un dels actes que Alcover ha programat dins la seva agenda, tindrà lloc aquest divendres 16 de desembre a les 19h a la Biblioteca municipal. Es tracta de la conferència El càncer a càrrec del Dr. Mario Tous, llicenciat en medicina. I nosaltres, avui hem volgut comptar amb la seva presència, dies abans d’aquesta conferència, sobre aquesta malaltia que, cada any, li pren la vida a més de 10.000 persones.

Escolta el reportatge aquí:

.

marato_biblio

Per altra banda, la regidora de serveis socials de l’Ajuntament d’Alcover, Maria Antònia Girona, detalla els actes organitzats a Alcover amb motiu de la Marató. El primer d’ells, la fesolada popular, va recollir 2.000€.

maratoweb