Truca'ns al 977 760 166

Arriba la 13ena edició de l'Escola de Cuidadors, una iniciativa consolidada

Arriba la 13ena edició de l’Escola de Cuidadors, una iniciativa consolidada

El proper 7 de març arrencarà al CAP d’Alcover una nova edició de l’Escola de Cuidadors, una iniciativa que està totalment consolidada després de 13 anys. La proposta està dirigida als cuidadors que s’ocupen de persones amb algun tipus de dependència, habitualment familiars i persones de l’entorn més proper, sovint d’edat avançada.

L’objectiu és oferir formació als cuidadors, que sovint es troben cansats física i psicològicament, per facilitar la seva tasca diària i ajudar-los a vetllar pel benestar del malalt i el seu propi.

Els professionals que imparteixen el curs són professionals de l’ABS Alt Camp Oest:  infermers, terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes, psicòlegs i treballadors socials. Aquests oferiran als participants eines i consells per millorar el tracte amb les persones dependents, com també recolzament psicològic als usuaris.

La responsable d’aquesta iniciativa és la Montse Iglesias, treballadora social del CAP d’Alcover. Al Magazine ens ha acompanyat per explicar-nos en què consisteix.

 

Per inscriure’s, podeu trucar al CAP d’Alcover (977 760 690) o adreçar-vos-hi personalment. Les tardes de dimarts, dijous i divendres hi trobareu la treballadora social Montse Iglesias.