Truca'ns al 977 760 166

El copilot Pere Requena enceta una nova temporada sobre la terra i l'asfalt

El copilot Pere Requena enceta una nova temporada sobre la terra i l’asfalt

Al Magazine hem pujat dalt del cotxe però no en un qualsevol. Ens cordem el cinturó i ens posem al casc en un cotxe de ral·li amb algú ben expert en la matèria. Ens ha acompanyat l’alcoverenc Pere Requena, copilot d’aquesta disciplina.

Requena enceta una nova temporada en la categoria N5 RMC al costat del pilot David Nafría. Aquest divendres i dissabte 8 i 9 de març, ambdós posen en marxa el Peugeot 308 N5 de l’equip Mavisa Sport per competir la primera cursa puntuable del Supercampionat d’Espanya, al Ral·li Tierras de Lorca de Múrcia. A més, el copilot alcoverenc també farà tàndem amb el jove igualadí Marcel Abad. Competiran el proper 4 de maig al Volant Racc Trofeu Mavisa, una copa de promoció per a joves pilots.

La temporada passada Requena va quedar campió de Promoció en la categoria de copilots, i també va pujar fins l’esglaó més alt del podi en el RallyRacc Catalunya Costa Daurada en la categoria N5.

Requena es planteja aquesta nova temporada com una nova oportunitat d’aconseguir bones marques i arribar el més lluny possible en les competicions. També ha aprofitat l’entrevista al Magazine per agraïr el suport als seus patrocinadors.