Truca'ns al 977 760 166

Momo, una obra plena de reflexions al Convent de les Arts

Momo, una obra plena de reflexions al Convent de les Arts

Després d’una pausa per carnaval, el Convent de les Arts torna a aixecar el teló, i ho fa el proper diumenge 10 de març a les 18h, amb teatre per a petits i grans. En aquesta ocasió, a l’escenari hi podrem veure l’obra Momo de la companyia Anna Roca, i en què ens endinsarem en un jardí botànic abandonat i misteriós. Allà coneixerem la Momo, una nena que farà reflexionar tota la família sobre el pas del temps i saber escoltar els altres. Momo està basada en una novel·la de l’escriptor Michael Ende, i la idea de fer-ne l’adaptació estava sobre la taula de la companyia des de fa molts anys, tal com ens explica l’actriu Anna Roca al Magazine:

“Aquesta idea la tenia al calaix des que tenia setze anys. És una novel·la que em va arribar i vaig tenir la sort de trobar el Jesús Arbúes que es va atrevir a adaptar-la”.

Aquest proper diumenge 10 de març a l’acabar l’espectacle, els membres de la companyia realitzaran una nova edició de l’escola de l’espectador, un debat amb les famílies sobre els diferents aspectes i reflexions que els han sorgit durant l’obra.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web  www.conventarts.cat  i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. El preu és de 6€ en l’entrada general i de 4€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle està inclòs en els abonaments Petits i Grans i General.