Truca'ns al 977 760 166

Fairfly: èxit, humor i emprenedoria

Fairfly: èxit, humor i emprenedoria

La Cia. La Calòrica arriba, diumenge 24 de març a les 19h, al Convent de les Arts amb Fairfly. Aquesta obra és una comèdia sobre la bombolla de l’emprenedoria, en què quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO.

Un tema d’actualitat que des de la companyia han volgut tractar amb el seu toc personal humorístic.

Fairfly és una obra amb un recorregut important als teatres de Barcelona, i alhora també reconeguda per crítics i espectadors. El 2017, es va endur el Premi Butaca al Millor muntatge de petit format i millor text teatral, el Premi de la Crítica al millor espectacle de petit format i al 2018, el Premi Max al millor espectacle revelació i Millor autor revelació.

Un espectacle en què el públic adopta un paper important en l’obra, com també en el final de l’espectacle. El Convent oferirà una nova edició de l’escola de l’espectador, un col·loqui post-funció amb els espectadors i els actors per debatre les impressions i les experiències que han sorgit després d’assistir l’obra.

Al Magazine hem parlat amb un dels quatre actors que trepitjaran l’escenari alcoverenc, en Xavi Francés.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle forma part dels abonaments Teatre i General.