Truca'ns al 977 760 166

Circ i teatre es fusionen en 'El meu nom és Hor', al Convent de les Arts

Circ i teatre es fusionen en ‘El meu nom és Hor’, al Convent de les Arts

Aquest diumenge 24 de febrer a les 19h, el Convent de les Arts acollirà l’espectacle de circ ‘El meu nom és Hor’, de la companyia Psirc.

A través del cos, acrobàcies de risc o titelles inacabats, els ballarins Adrià Montaña i Wanja Kahlert, explicaran als assistents una història basada en fets reals, ubicada dins una cova. Una obra en què també destaquen tocs d’humor àcid i episodis inquietants de silenci i foscor.

Un espectacle que porta en cartell des de l’abril de 2018 i que ja ha passat per teatres de dins i fora de Catalunya. En el marc de l’escola de l’espectador, el mateix Convent serà dissabte a les 17h l’escenari d’un taller d’iniciació al circ i les acrobàcies. Una proposta recomanada a partir de 12 anys, en què s’ha de portar roba còmoda.

Al Magazine hem conversat amb Wanja Kahlert perquè ens expliqui tots els detalls d’aquest espectacle.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle està inclòs en els abonaments Teatre i General.