Truca'ns al 977 760 166

Les vivències de Joan Puig i Ferreter de la mà de Josep Maria Girona

Les vivències de Joan Puig i Ferreter de la mà de Josep Maria Girona

Divendres 22 de febrer a les 19h, ca Cosme acollirà una xerrada per descobrir les vivències de l’escriptor Joan Puig i Ferreter, des d’una vessant desconeguda. Serà a càrrec del periodista alcoverenc Josep Maria Girona, que des de fa més de 20 anys ha anat descobrint les diferents fases de la vida de l’escriptor.

La seva recerca el va portar a descobrir el fons documental i bibliogràfic d’Irene Vallverdú, especialment un plec de cartes. En la documentació es plasmen les diverses realitats viscudes en un context convuls i difícil, a cavall entre la república, la guerra civil i la immediata postguerra.

Josep Maria Girona ens ha acompanyat al Magazine per fer-nos cinc cèntims sobre la xerrada i explicar-nos alguns detalls de la vida de Joan Puig i Ferreter.

En acabar la xerrada, l’acte seguirà al Museu d’Alcover, concretament a l’espai Cosme Vidal. Allà es podrà visitar una mostra representativa del fons d’Irene Vallverdú que, com diu Josep Maria Girona, és “el lloc on segur que la Irene volia que s’allotgés”.