Truca'ns al 977 760 166

'Blink Flash Duncan': dansa i teatre per a infants al Convent de les Arts

‘Blink Flash Duncan’: dansa i teatre per a infants al Convent de les Arts

Una platja amb un objecte ple de color, música i experiència propis és el punt de partida de l’espectacle ‘Blink Flash Duncan’, que es podrà veure aquest diumenge 9 de febrer a les 11.30 al Convent de les Arts

La peça combina dansa i teatre i que està pensada per als més petits. El fil conductor és la vida i les experiències que va viure la ballarina Isidora Duncan, que l’interpreta la Montse Roig. 

Una proposta artística que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

Al Magazine hem pogut parlar amb la ballarina Montse Roig, perquè ens faci cinc cèntims sobre què podrem veure aquest cap de setmana al Convent de les Arts.

A l’acabar l’espectacle, la protagonista també farà un taller d’espai creatiu on els nens i nenes compartiran la dansa i descobriran objectes amagats que disparen el moviment i el ritme. Una nova edició de l’escola de l’espectador en què hi podran participar 15 infants, acompanyats per un adult. Inscripcions fins a omplir places a conventarts@alcover.cat i el mateix dia de l’espectacle.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web  www.conventarts.cat  i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. El preu és de 6€ en l’entrada general i de 4€ si es disposa del Carnet del Convent. L’obra també forma part dels abonaments Petits i Grans i General.