Truca'ns al 977 760 166

El guardonat 'A Vore' tanca la temporada de tardor del Convent de les Arts

El guardonat ‘A Vore’ tanca la temporada de tardor del Convent de les Arts

Aquest diumenge 16 de desembre a les 19h, el Convent de les Arts tanca la programació de tardor amb una proposta d’alt nivell, la recent guanyadora del Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018.

Juntament amb la música, aquestes dues disciplines són les protagonistes d’A vore, un projecte que combina la cultura popular de les Terres de l’Ebre des d’una vessant tradicional i també contemporània. Una recerca musical i dancística que ens planteja la reflexió sobre l’evolució i la convivència entre allò tradicional i contemporani.

Dalt de l’escenari, múltiples artistes: Ramon Balagué, Sònia Gómez, Astrio, Carme Balagué i Pau Puig. Aquest últim, ens ha acompanyat al Magazine per fer-nos cinc cèntims sobre l’espectacle.

Les entrades d’A vore es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web del Convent  i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle forma part dels abonaments Teatre i General.