Truca'ns al 977 760 166

La Paula Valls més reflexiva arriba al Convent de les Arts

La Paula Valls més reflexiva arriba al Convent de les Arts

Aquest diumenge 2 de desembre a les 19h tenim una cita amb la música al Convent de les Arts, en el marc del Festival Accents, que es clou precisament amb l’actuació de la manlleuenca Paula Valls. Dalt de l’escenari sentirem tocs de soul, blues i jazz de la mà d’aquesta artista, que ens presenta I Am, el seu disc més intimista, despullat i reflexiu.

Les seves cançons ens amaguen vivències i moments basats en experiències personals, des de sentir-se perduda i no trobar-se, canvis, i d’haver de prendre decisions importants en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança.

Per conèixer alguns detalls del directe que es podrà veure a l’escenari del Convent, Paula Valls ens acompanya al Magazine.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle forma part dels abonaments Música i General.

En finalitzar el concert, podrem gaudir amb els músics d’una petita degustació gentilesa de la D.O. Catalunya i Vermuts Miró.